TAPAHTUMAHENKILÖSTÖ

Promoottori on henkilö, joka pitää huolen asiakkaan viihtyvyydestä esimerkiksi messuilla tai muissa tapahtumissa. Promoottorin tehtävä on myös lisätä tuotteen tai palvelun myyntiä tavoittamalla ohikulkevat potentiaaliset asiakkaat. Sillä välin kun promoottorit pitävän huolen, että jokainen asiakas tulee osastolla huomioiduksi, voi yrityksen henkilöstö keskittyä olennaiseen eli tuotteiden myyntiin. Promoottoreilta löytyy työhön vaadittavaa ammattitaitoista tilannetajua, ja he osaavat valita oikeat sanat kohdistaakseen yrityksen palvelut asiakkaiden tarpeisiin.

Promoottori voi toimia myös esimerkiksi konsulenttina, jonka päätoiminen tehtävä on tuotteen esittelyn ohella lisätä myös sen myyntiä.

  • Messut, tapahtumat
  • Maistatukset, tuote-esittely ja -jakelu

         HENKILÖSTÖPALVELUT

Tarjoamme yrityksellesi myös juonto ja host-palveluita. Hostit ovat henkilöitä, jotka takaavat vieraiden viihtyvyyden läpi tilaisuuden. He voivat työskennellä erilaisissa juhlissa, tilaisuuksissa tai yritystapahtumissa. Hostin työnkuvaan kuuluu tapauskohtaisesti esimerkiksi vieraiden vastaanottaminen, heidän kysymyksiin vastaaminen, tarjoilusta huolehtiminen sekä avustaminen mahdollisissa ohjelmanumeroissa. 

  • Juonnot
  • Hostit